Ämnen
Handbok för säker mat inom skola, vård och omsorg: branschriktlinje för kök i gruppen Upphandling hos SKL Fastigheter och Service AB (7345-218-2)
ISBN-nummer:978-91-7345-218-2
Utgivningsdag:2009-09-01

Handbok för säker mat inom skola, vård och omsorg: branschriktlinje för kök

Info:

Denna branschriktlinje har utformats som en handbok, och innehåller förutom lagar med kommentarer och råd även ett drygt 30-tal elektroniska mallar för de dokument som ska upprättas i kvalitetsarbetet. Handboken vänder sig främst till kostchefer och kostekonomer, men även relevant nämnd och förvaltningsledning, livsmedelsföretagaren, beställare, utförare och den offentliga livsmedelskontrollen kan ha stor nytta av boken.

 

Köp 5 st eller fler för 295 kr/st
395 kr
Antal: 
Artnr:
7345-218-2
Relaterade dokument:
Ingår i samma serie:
Andra har också visat intresse för:
Hälso- och sjukvårdsrapporten 2018
Rapporten innehåller 15 resultatöversikter där landsting och regioners hälso- och sjukvård jämförs...
God revisionssed i kommunal verksamhet 2018
Revision i kommuner och regioner ska ske enligt god revisionssed. Utöver kommunallagens regle...
165 kr
Riskanalys och händelseanalys
Denna handbok för riskanalys och händelseanalys riktar sig till alla som arbetar med kva...
220 kr
Riksavtal för utomlänsvård och kommentarer
Riksavtalet för utomlänsvård innehåller bestämmelser om vad som gäll...