Ämnen
Handbok för säker mat inom skola, vård och omsorg: branschriktlinje för kök i gruppen Upphandling hos SKL Fastigheter och Service AB (7345-218-2)
ISBN-nummer:978-91-7345-218-2
Utgivningsdag:2009-09-01

Handbok för säker mat inom skola, vård och omsorg: branschriktlinje för kök

Info:

Denna branschriktlinje har utformats som en handbok, och innehåller förutom lagar med kommentarer och råd även ett drygt 30-tal elektroniska mallar för de dokument som ska upprättas i kvalitetsarbetet. Handboken vänder sig främst till kostchefer och kostekonomer, men även relevant nämnd och förvaltningsledning, livsmedelsföretagaren, beställare, utförare och den offentliga livsmedelskontrollen kan ha stor nytta av boken.

 

Köp 5 st eller fler för 295 kr/st
395 kr
Antal: 
Artnr:
7345-218-2
Relaterade dokument:
Ingår i samma serie:
Andra har också visat intresse för:
Undernäring - åtgärder för att förebygga
Sjukdomsrelaterad undernäring är vanlig, speciellt vid kronisk sjukdom. Problemet uppm&#...
50 kr
Öppna jämförelser: Företagsklimat 2016
För fjärde gången genomför Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) en öppen...
150 kr
Olika är normen
Inspirationsmaterialet beskriver hur kommuner och skolor kan arbeta för att utveckla inkluder...
Öppna jämförelser - Trygghet och säkerhet 2016
Sveriges Kommuner och Landsting och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) publicerar f...