Ämnen
Handbok för säker mat inom skola, vård och omsorg: branschriktlinje för kök i gruppen Upphandling hos SKL Fastigheter och Service AB (7345-218-2)
ISBN-nummer:978-91-7345-218-2
Utgivningsdag:2009-09-01

Handbok för säker mat inom skola, vård och omsorg: branschriktlinje för kök

Info:

Denna branschriktlinje har utformats som en handbok, och innehåller förutom lagar med kommentarer och råd även ett drygt 30-tal elektroniska mallar för de dokument som ska upprättas i kvalitetsarbetet. Handboken vänder sig främst till kostchefer och kostekonomer, men även relevant nämnd och förvaltningsledning, livsmedelsföretagaren, beställare, utförare och den offentliga livsmedelskontrollen kan ha stor nytta av boken.

 

Köp 5 st eller fler för 295 kr/st
395 kr
Antal: 
Artnr:
7345-218-2
Relaterade dokument:
Ingår i samma serie:
Andra har också visat intresse för:
Undernäring - åtgärder för att förebygga
Sjukdomsrelaterad undernäring är vanlig, speciellt vid kronisk sjukdom. Problemet uppm&#...
50 kr
Fler män i förskolan
Varför är det så få män som arbetar i förskolan? I denna antologi ge...
180 kr
Skolgården
Utemiljön vid skolor har fått en allt mer framskjuten roll i dagens samhälle. F...
300 kr
Resultatöversikt för 16 hälso- och sjukvårdsområden
Det senaste decenniets återkommande och uppmärksammade publicering av kvalitetsjämf...