Ämnen
Handbok för säker mat inom skola, vård och omsorg: branschriktlinje för kök i gruppen Upphandling hos SKL Fastigheter och Service AB (7345-218-2)
ISBN-nummer:978-91-7345-218-2
Utgivningsdag:2009-09-01

Handbok för säker mat inom skola, vård och omsorg: branschriktlinje för kök

Info:

Denna branschriktlinje har utformats som en handbok, och innehåller förutom lagar med kommentarer och råd även ett drygt 30-tal elektroniska mallar för de dokument som ska upprättas i kvalitetsarbetet. Handboken vänder sig främst till kostchefer och kostekonomer, men även relevant nämnd och förvaltningsledning, livsmedelsföretagaren, beställare, utförare och den offentliga livsmedelskontrollen kan ha stor nytta av boken.

 

Köp 5 st eller fler för 295 kr/st
395 kr
Antal: 
Artnr:
7345-218-2
Relaterade dokument:
Ingår i samma serie:
Andra har också visat intresse för:
Olika är normen
Inspirationsmaterialet beskriver hur kommuner och skolor kan arbeta för att utveckla inkluder...
Ekonomirapporten, maj 2017
Den demografiska utvecklingen vi ser framöver – färre i yrkesverksam ålder i ...
100 kr
Öppna jämförelser: Företagsklimat 2016
För fjärde gången genomför Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) en öppen...
150 kr
Riksavtal för utomlänsvård och kommentarer
Riksavtalet för utomlänsvård innehåller bestämmelser om vad som gäll...